Veteran DM 2019

I weekenden blev Danmarksmesterne kåret i herre 45+, kvinde 45+ og mix 45+ under et vellykket arrangement i Indoor club i Ballerup.

I 2018 blev kun herre 45+ afviklet for første gang i Danmark og det er fantastisk at se hvordan udviklingen af spillere for alvor kan ses med et så stort deltagertal i alle tre rækker.

24 par dystede om titlen som danmarksmester i veteran herre, 4 par i kvinderækken og 8 par i mix.
Et stort tillykke til alle vinderne.

Weekenden understregede to helt særlige emner. Det ene er blot ét af de potentialer som padelsporten har her i Danmark. At få så mange 45 +er igang med at dyste om et trofæ, velvidende at ingen af dem har dyrket lige præcis denne sport i speciel lang tid. At man kan få samlet så mange entusiaster fra andre sportsgrene og få dem til at dyrke en ny sport hvor de kan give den maks gas på banen. Skønt, skørt og livsbekræftende på samme tid. Vi mener bestemt at have spottet flere personer som tydeligvis allerede er blevet ramt af “padelfeber”.

Det andet helt særlige emne er ildsjælen. Vi nævner 2 navne. Lasse Vedersøe og Ole Egholm. Stærkt arbejdet!!!  Tak for indsatsen en fantastisk weekend!!!

Et kæmpe stykke arbejde som Lasse og Ole frivilligt og ganske ulønnet har udført i deres fritid, for at deltagerne kunne få en god velorganiseret turnering. Sporten befinder sig i et eksplosivt stadie og her er frivillighed en vigtig drivkraft i både foreninger og centre. I DPF har vi en fælles vision, at alle har mulighed for at spille padel, uanset køn, alder og økonomi. #ForAlle

Vinderne blev:

Lidt links:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tag kontakt

Pau

Kontakt Pau

Se også:

Se flere nyheder