Sådan tilmelder du et hold

Det er nemt at tilmelde et hold til Lunar Ligaen.

Dit hold skal være tilknyttet en klub i Rankedin. Klubben er holdets hjemmebane og kan både være en klub, firma eller et kommercielt center.

Dansk Padel Forbund hjælper gerne med at oprette en klub, men du kan også selv gøre det ved at følge denne guide.

Sådan tilmelder du holdet

1. Du finder Lunar Ligaen og Lunar Ligaen 4P på Rankedin her.
  2. Kik i Upcoming/kommende turneringer og klik på den Lunar Ligaen du vil tilmeldes.
  3. Klik på ”Add team”
  4. Indtast det holdnavn i er blevet enige om og husk at jeres holdnavn skal have reference til jeres spillested eller klub, og ikke må være ulødigt m.m.
  5. Vælg jeres klub som skal være oprettet på Rankedin.
  6. Du må gerne vælge den division du mener holdet hører til i, men turneringsledelsen forbeholder sig ret til at ændre valget. Dette gøres i så fald efter deadline for tilmelding til Luinar Ligaen.
  7. Vælg hvilken region jeres hold hører til i.
  8. Tilføj “Team Admins”, nu eller senere, ved at søge på deres fulde navn.
  9. Tilføj spillerne, nu eller senere, ved at søge på deres fulde navn. Findes de ikke skal hver enkelt spiller sørge for at oprette sig på Rankedin. Det gør spillerne ved at følge denne guide.
  10. Klik på ”Save” og du er færdig.
  11. Dit hold er nu oprettet og tilmeldt Lunar Ligaen.
  12. Send tilmeldingsgebyret til Dansk Padel Forbund via MobilePay til 77505. Husk at navngive overførslen med holdnavn. Holdkaptajnen hører fra Dansk Padel Forbund, så snart programmet for Lunar Ligaen er klart ca. en uge efter deadline.

Andre sider I denne kategori

Aktuelle nyheder

Dansk Padel Forbund har i tæt samarbejde med Carlsberg Nordic udviklet endnu et produkt på hylden til landets mange . . .