William Menzel

Position: Næstformand
Phone: 2129 2083
Categories: Bestyrelsen

Hvad hedder du og hvad kaldes du?

Jeg hedder William, og det kaldes jeg af de fleste.

Hvor bor du?

Jeg bor i Hellerup, flankeret af to dejlige børn hver anden uge.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg har æren af at være næstformand. Min primære interesse er i forhold til organisationsopbygning og rejsen imod bestyrelse/sekretariat og optagelse som specialforbund under DIF. Jeg vil også gerne være med til at etablere sporten i bredden som jeg selv nyder godt af, men også gerne arbejde mod adgang til Team Danmark støtte for eliten da Padel er en sport hvor det er realistisk at kunne leve op til støttekravene indenfor kort tid. Ambitionerne fejler ihvertfald ikke noget, men det gør vores talentmasse og produkt heller ikke.

Hvordan opdagede du padel?

Vi har set det i spanien hvor vi ofte kommer men det startede ved at min tidligere svoger kom på besøg fra Tromsø og havde fundet det der. Så vi begyndte med at spille en juledyst mellem Ham (Michael knøll) og Maria Knøll menzel (min ekskone), min søster (Gitte Menzel) og jeg selv. Vi spiller stadig ofte sammen, selvom min søster har givet den lidt mere gas end os andre.

Hvor spiller du padel?

Oftest i Matchpadel Ballerup. Jeg er ret social, og holder af et venskabligt miljø hvor man kender hinanden, har sociale arrangementer og er åben for at lære nye at kende, og man lige får en snak efter matchen over en smertestillende fra baren som Ivan ville kalde det. Derudover spiller jeg hvor jeg kan komme til det, så jeg har spillet i Heylo sidste sommer, og også i Racketclub og padelyard Reffen. Jeg har dog været i padelworld i Ikast, og konstateret at jeg skal bo der i mit næste liv 🙂 .

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Det meste af min erhvervskarriere har været hos Mærsk. Idag arbejder jeg for FLSmidth hvor jeg er global chef for Service Management, og derudover bruger en hel del tid på et opkøb der vil gøre firmaet til verdens førende minedrift selskab. Men derudover så bruger jeg tiden på at planlægge den næste gang jeg skal spille padel, eller mit oldboyz hold i Lunar ligaen (z’et holder os unge), eller er til padel med mine børn.

Hvad er dit favoritslag?

Min Wildeja, et slag du ik’ kan ta’

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg har mange røverhistorier, men jeg har prøvet at kommentere OL for Eurosport både en sport jeg vidste alt om, og en sport jeg intet vidste om, og jeg har forhandlet med alt lige fra pirater til verdens rigeste og kørt i studentervogn 3 gange !.