Lasse Vedersø

Position: Turneringer
Phone: 23842302
Categories: Eliteudvalg, Klubudviklingsudvalg, Sekretariat, Turneringsudvalg

Jeg er padelentusiast på 48 år, uddannet pædagog, tidligere elitetræner (fodbold), uddannet fodbolddommer og padeltræner. Altså fodbold- og padelnørd med stort. Jeg trives i struktureret kaos og har en stor passion for at hjælpe nye padelspillere i gang med at spille – og for at se mere øvede padelspillere udvikle sig og trives sammen. Short-basic bor jeg i NærHeden (fancy navn, fancy sted) og har en knægt på 15 – som (stadig) ikke spiller padel

Hvor bor du?

I NærHeden – en nyere bydel hvor der skal bo 8500 mennesker) i Hedehusene, Høje Taastrup kommune

Hvad laver du i forbundet?

Jeg sidder i bestyrelsen og turneringsudvalget. I turneringsudvalget arbejder vi i øjeblikket med at skabe og strukturere en række turneringer, der skal spilles landet over i løbet af 2021, præcis som vi med succes gjorde det i 2020. Derudover er jeg kraftigt inde over vores DPF Padel Liga, som i skrivende stund har hele 106 hold tilmeldt – Padel Ligaen er en holdturnering for klubber og interesserede hold. Der skal i fremtiden spilles meget mere struktureret padel i Danmark og det håber jeg at kunne medvirke til.

Hvordan opdagede du padel?

Ved et rent tilfælde, da en veninde havde prøvet padel på La Santa i december 2017 og tænkte det lige ville være noget for mig. Jeg vil sige hun havde ret.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Planlægger padel og passer mit arbejde – eller læser gode bøger. Jeg har for nylig hevet min Mountainbike frem og satser på at udfordre Line Larsen en dag vejret er skønt.

Hvad er dit favoritslag?

Hmmm – baghånds lobbet eller det maskerede slag, som jeg ikke helt ved hvad kaldes

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg er Anglofil og en rigtig kulturnørd.