Christian Nybroe

Position: Kasserer og IT
Phone: 4888 0062
Categories: Sekretariat, Økonomi

Min baggrund er egentlig elektriker, el-installatør og stærkstrømstekniker, men IT fangede mig hurtigt da det blev en “ting”. Senere er det blevet til en del software primært målrettet industrien, specielt Energisektoren. De sidste 8 år inden jeg blev ansat i Dansk Padel Forbund var jeg softwareudvilker i, og medejer af, et mindre softwarefirma. 

Jeg har stort engagement når jeg brænder for noget. Det glæder mig at jeg deler min store passion for padel med min kæreste og undtagelsesvis med mine to voksne døtre. Jeg har dyrket en del sport gennem hele livet. Det er bl.a. blevet til svømning, fodbold, badminton, bordtennis, squash, skydning, surfing og dykning. Siden 2015 har det dog udelukkende været padel.

Hvor bor du?

Jeg bor på Tåsinge, en ok stor ø lige syd for Svendborg. Jeg er opvokset i Hvide Sande.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg var med til at starte forbundet i 2017 og var formand fra 2017 til 2020. Dernæste næstformand frem til 2022 og slutteligt kasserer. Kassererrollen fortsætter jeg i sekretariantet. Jeg er, på grund af min “fortid” i bestyrelsen, selvfølgelig godt inde i alle de overvejelser og beslutninger der har været truffet gennem tiden. Min roller pt. er hjemmeside, turneringssoftware, økonomi og ikke mindst overdragelse af viden. Jeg går ind for åbenhed og transparens. Min drøm er at padel bliver tilgængelig for alle, i alle samfundslag og aldre, da sporten har potentiale til at blive dansk folkesport.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg fik en diskosprolaps i 2015 og havde svært ved at spille fodbold da man jo ikke altid ved hvornår den næste tackling kommer. På min vej til fodboldklubben havde jeg lagt mærke til en mini tennisbane omgivet af glas og tråd. Et par venner spurgte om jeg ville prøve spillet. Et forvokset bordtennisbat, god stemning fra starten, entusiasme og samværet med 3 andre spillere i et glasbur gjorde at jeg var totalt solgt med det samme. Padel er et spil som kombinerer mange af de færdigheder jeg har fået i f.eks. badminton, fodbold og squash. Jeg bliver stadig høj den dag i dag, når jeg får en bold over på modstanderens side efter den har været en tur rundt i hjørnet.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Det korte svar er “Arbejder” 🙂 Jeg er ikke god til at sidde stille. Kæreste, forbundet og padel får en stor del af min fritid. Det drejer sig altsammen om kærlighed 🙂 

Hvad er dit favoritslag?

Mit favoritslag er nok bandeja. Jeg mestrer det bestemt ikke endnu, men det bliver bedre for hver dag. Min største udfordring er måske nok at vælge netop bandeja, fremfor mere hårdtslående varianter 🙂

Hvad ved vi ikke om dig?

At jeg har kørt på enhjulet cykel i et sommercirkus på min mor og fars campingplads