Junior DM 2019

Søndag den 29.September 2019 blev det første junior DM afholdt i Vester Skerninge på Fyn.

Deltagerne kom fra Sjælland, Fyn, Sønderjylland og Midtjylland.

På trods af at det danske efterår, for alvor var begyndt at true et par dage forinden, blev kun få af dagens kampe ramt af enkelte regnbyger. Men lidt regn kunne ikke sætte en stopper for lange og flotte dueller.

Det var en fornøjelse at være tilskuer til nogle unge talenter som allerede nu har en stor forståelse for det unikke makkerskab som har en grundlæggende og vigtig rolle på banen. Gennem alle kampene blev der kommunikeret under og efter duellerne.

Fra venstre: Lasse, Anders, Emil, Mithias, Alexander og Linus

I drengerækken kunne vi efter dagens kampe kåre Emil Lilleøre Madsen og Mathias Hviid som Danmarksmestre med hver deres guldmedalje. Linus Elke Harrison Bangert og Alexander Grube Andersen blev sølvvindere og bronzevindere blev Anders Lund og Lasse Hviid.


Fra venstre: Camilla, Maya, Sofie, Amalie, Anna og Amalie

I pigerækken kunne vi kåre Sofie Vindberg og Amalie Grube Andersen som Danmarksmestre. Sølvmedaljerne gik til Amalie Riisager Hansen og Anna Nevada Løndahl Henriksen og bronzemedaljerne gik til Camilla Colstrup og Maya Nørup Klünder.


Fra venstre: Lærke, Anders, Linus, Anna, Amalie og Alexander

Mixrækkens finale var helt fantastisk. Der blev kæmpet om guldmedaljerne til det sidste. Til stor underholdning for tilskuerne blev der spillet lange og udmattende dueller. Og især, de store smil fra deltagerne var med til at gøre oplevelsen helt særlig. Men, ét par skulle jo vinde og med en sejr på 6-4 6-4 kunne vi sætte guldmedaljene rundt om halsen på Linus Elke Harrison Bangert og Anna Nevada Løndahl Henriksen. Sølvmeldajerne gik til Alexander Grube Andersen og Amalie Grube Andersen. Brozemedaljerne gik til Anders Lund og Lærke Müller.

Kæmpe tillykke til alle vinderne.

En stor tak til Vester Skerninge tennis klub for et godt arrangement, med fantastisk service til både deltagere og tilskuere.

Alle billeder fra turneringen kan ses her
Drenge resultater
Piger resultater
Mix resultater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tag kontakt

Christian Nybroe

Kasserer og IT

Se også:

Se flere nyheder