GDPR – Licens

Licensbetingelser

Behandling af dine personoplysninger

Dansk Padel Forbund, herefter kaldet DPF, tager dine personsikkerhed alvorligt.
Her kan du læse om hvordan DPF bruger dine personlige oplysninger.


  • Medlemmet samtykker til at DPF og forbundets sponsorer indhenter, lager og bruger oplysninger om medlemmet (navn, adresse, e-mail, betalingsoplysninger mm.) og medlemmets brug af DPFs tjenester, for at administrere og varetage medlemskabet.
  • Medlemmet har ret til at få indblik i sine personoplysninger, og kan bede om at få oplysninger slettet. DPF vil slette medlemmets oplysninger, såfremt der ikke er nogle legitime behov for at beholde informationen. Medlemmet vil få en bekræftelse på sletningen.
  • DPF kan ikke dele oplysninger med en ekstern tredjepart uden medlemmets samtykke, medmindre det er pålagt DPF ved lov, eller som led i betalingopkrævning, forsikringskrav eller regnskabsbehandling.
    DPF deler din information med DIF, som samtykkes gennem disse betingelser.
  • Ved betaling af spillerlicens indhenter DPF samtykke fra medlemmet om at DPF kan benytte enhver kommunikationsform overfor medlemmet, for at informere om og/eller markedføre vores tilbud, i henhold til markedføringsloven.
    Medlemmet kan altid trække sit samtykke tilbage om at modtage markedføringshenvendelser ved at kontakte DPF.
  • DPF kan lagre personlige oplysninger så længe de er relevante, eller indtil medlemmet beder om at få informationen slettet.

Andre sider I denne kategori

Aktuelle nyheder

Dansk Padel Forbund har i tæt samarbejde med Carlsberg Nordic udviklet endnu et produkt på hylden til landets mange . . .