Samarbejde mellem Dansk Padelforbund og Solar højner lyskvalitet på padelbaner

Dansk Padelforbund har indgået samarbejde med Solar, som har udviklet en belysningsløsning på højt teknisk niveau. Ambitionen er sammen at definere anbefalinger og vejledende belysningskrav til padelanlæg til både bredde og elite.

Padelsporten er en populær sport i Danmark, og hos Dansk Padel Forbund har vi et ansvar for konstant at
arbejde for at højne kvaliteten for vores mange klubber og centre. Fokus er rettet ind på bedre spiloplevelse totalt set, og belysningen er ét af de områder, som har stor betydning for spillet.


Kristoffer Jørgensen, sekretariatschef i Dansk Padel Forbund:

“Med input og sparring fra padelmiljøet i Danmark har Solar Light udviklet en belysningsløsning på et højt teknisk niveau, og Dansk Padel Forbund indgår derfor et samarbejde med Solar Light bl.a. med henblik på at definere anbefalinger og vejledende belysningskrav ved etablering af padelanlæg. Solar Light kan være med til at løfte padelsporten gennem rådgivning og viden, og vi er stolte af at kunne præsentere vores nye partnerskab med dem. I tæt samarbejde med Solar Light kan vi få skabt de bedste vilkår på padelbaner i hele landet til både bredde- og elitespil, og dermed bidrage til flere gode oplevelser.””


Salgschef hos Solar Light, Flemming Andreasen:

“Belysningsløsningen er specielt udviklet til padelspil. Den har markedets laveste blænding samt øget fokus på en komplet jævn højkvalitetsbelysning, som er egnet til optagelse og streaming. Vi glæder os meget til i samarbejde med Dansk Padelforbund at få skabt de bedste løsninger.”

Mere information:
Sekretariatschef, Dansk Padel Forbund, Kristoffer Jørgensen
E-mail: kj@danskpadelforbund.dk
Tlf.: 26 80 97 60

Salgschef, Solar Light, Flemming Andreasen
E-mail: fla@solar.dk
Tlf.: 40 64 12 21

Belysningskonsulent, Solar Light, Martin Frederiksen
E-mail: mfr@solar.dk
Tlf.: 29 69 80 11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Links i artiklen

Tag kontakt

Kristoffer Jørgensen

Sekretariatschef

Se også:

Se flere nyheder