Ny formand i Dansk Padel Forbund

Dansk Padel Forbund får per dags dato ny formand. Frederik Bentler, næstformand i Dansk Padel Forbund, bliver formand for Dansk Padel Forbund. Ole Egholm trækker sig fra bestyrelsen i Dansk Padel Forbund.

”Det har været en fantastisk rejse. Da jeg trådte til var der 99 baner i Danmark og nu har vi over 600 padelbaner i Danmark. Dansk Padel Forbund er i mellemtiden gået fra 8 medlemmer til 48, og vi er i nærheden af 10.000 foreningsspillere. Padelsporten har udviklet sig helt fantastisk, og vi er slet ikke færdige med den udvikling.” siger Ole Egholm.

Udfordringen med DIF

”Under mit formandskab er jeg ikke nået i mål med det hele, for selv om padel er ved at udvikle sig til en folkesport, og Danmark er ved at blive en padelnation, så er Dansk Padel Forbund endnu ikke anerkendt af DIF. Og et af de ønsker vi har i Dansk Padel Forbund er at blive optaget i DIF. Den proces er jeg måske ikke den rette til”, siger Ole Egholm. ”Og måske både Dansk Padel Forbund og DIF også vil være bedre tjent med en mindre konfrontatorisk profil end mig til det fremtidige samarbejde” slutter Ole Egholm smilende.

Hvad skal Ole Egholm lave nu?

”Jeg har for længst planlagt en cykeltur til Syditalien med min kæreste, hvor der selvfølgelig skal et padelbat med i cykeltasken. Vi har også et hus, der savner noget omsorg. Rent arbejdsmæssigt vil jeg glæde mig over, at jeg – ligesom i de sidste 2 år – stadig ikke har et akut behov for at tjene penge, men jeg er også afklaret med, at jeg skal trappe ned med frivilligt arbejde og op for lønnede projekter. Selv om jeg fratræder bestyrelsesarbejdet i Dansk Padel Forbund, prøver jeg så vidt muligt at rydde op efter mig og sikre en ordentlig overlevering i de kommende uger. Jeg er stadig aktiv som kasserer i både Ballerup Padel Klub og Gladsaxe Padel Klub, og jeg forventer at stå på padelbanen med mit padelbat i forhåbentligt rigtigt mange år fremover. Meget gerne med mange af de skønne mennesker, jeg har mødt gennem mine snart 5 år i padels­porten, ikke mindst de sidste 665 dage som formand for Dansk Padel Forbund.

Det har været 665 ekstremt lærerige dage med en fantastisk dynamik i vores bestyrelse, der har været begunstiget af mange forskellige kompetencer til gavn for padelsporten.

Generalforsamling d. 5. marts 2022

Der er generalforsamling i Dansk Padel Forbund den 5. marts 2022, hvor en ny formand skal vælges. Her bliver en af kandidaterne Frederik Bentler, der, ligesom Ole Egholm, har siddet i bestyrelsen i Dansk Padel Forbund siden 20. marts 2020. ”Jeg er, ligesom Ole, mægtig tilfreds med den udvikling vi har set i Dansk Padel Forbund. Jeg er stolt af at være fadder til Lunar Ligaen og stå for mange af de sponsoraftaler vi har, både med Head, Lunar, og senest SportsMaster, og jeg vil også mægtigt gerne være med i den proces, hvor vi sikrer Dansk Padel Forbund en plads i DIF i fremtiden”, siger Frederik Bentler.

Store forventninger til fremtiden for padelsporten

”Dansk Padel Forbund er stadig i en enorm vækst. Vi forventer at runde 900, måske 1.000 padelbaner i Danmark allerede i 2022, og vi forventer stadig flere klubber og spillere”, siger Frederik Bentler. ”Dansk Padel Forbund ville allerede i dag være et af de større specialforbund i DIF, hvis vi blev optaget i 2022, og vi har endda et enormt potentiale for at videreudvikle padelsporten ved at sikre endnu flere klubber rundt i landet”.

”Vi skal også arbejde målrettet for at sikre Dansk Padel Forbund en plads i DIF, og jeg har forhåbning om at vi kan få enderne til at mødes. Vi skal også videreføre arbejdet med at modne Dansk Padel Forbund til optagelse i DIF” slutter Frederik Bentler.

Vil du høre mere er du velkommen til at kontakte os på nedenstående:

Ole Egholm og Frederik Bentler

Om Frederik Bentler:

50 år, bosat i Holte, har 4 børn. Fortid som salgsdirektør i IT-branchen og har gennem en længere årrække drevet sin egen virksomhed. Flittig, men middelmådig padelspiller.
fb@danskpadelforbund.dk – Mobil 29708440

Om Ole Egholm

55 år, bosat i Søborg. 2 børn. Fortid som rejsebureaudirektør og har gennem en længere årrække drevet sin egen virksomhed, Dansk Brancheanalyse ApS. Flittig, men middelmådig padelspiller.
ole@pose.dk – Mobil 20956085

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se også:

Se flere nyheder