Frederik Bentler

Position: Formand
Categories: Bestyrelsen, Marketing

Jeg hedder Frederik Bentler. Venner kalder mig Frede, og padelfolk kalder mig ofte for Bentleyen.

Hvem er du?

Jeg er opvokset i Nordsjælland og er gift med Betina gennem 15 år. Sammen har vi to drenge, og så har jeg to voksne børn med fra et tidligere forhold. Jeg har arbejdet med salg af IT det meste af min aktive arbejdskarriere.

Hvor bor du?

Vi bor i Gl. Holte med de to drenge. De to store bor ikke hjemme mere. I Rudersdal Kommune hvor jeg bor, er jeg også formand for Rudersdal Padel Klub.

Hvad laver du i forbundet?

Mine væsentligste indsatser er udvikling, strategi og salg. Jeg laver DPF Padel Liga og sponsorarbejde primært. Jeg brænder generelt for udvikling der kan få flere i gang med padel. Jeg sidder derfor i turneringsudvalget, og har meget fokus på at gøre DPF Padel Ligaen til verdens største, sjoveste og hyggeligste liga. Da udvikling ofte koster penge, så er det også naturligt at jeg hjælper til med at finde finansiering. Derfor er jeg også sponsoransvarlig. Desuden deltager jeg flittigt i diskussioner om Dansk Padel Forbunds strategi på en række områder.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg er forholdsvis ny i padel og spillede det første gang i 2018 sammen med nogle gode venner, der var blevet bidt af det på en ferie i Spanien. Første gang jeg spillede var jeg inviteret til “Padølle” og det var som opvarming til en bytur. Siden dengang har jeg spillet padel lige så ofte jeg kan komme afsted. Gerne 4-5 gange om ugen.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Siden 2012 har jeg været selvstændig. Det er et lille firma med syv ansatte, men det tager meget af min tid. Jeg spiller computerspil og er med i et stort online community og har mange venner rundt om i verden herfra. Endelig spiller jeg backgammon på et hold i Elitedivisionen. Deraf mit ønske om en holdturnering for Padelfolket.

Hvad er dit favoritslag?

Er glad når jeg kan sætte et smash fra baglinien. En af dem hvor man smasher på en bold der har bouncet på glasset. Ved ikke om det slag har et navn…

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg er dobbelt Danmarksmester i backgammon og har vundet DM i snyd en enkelt gang. Jeg tager til LAN parties rundt om i landet med den store af mine små drenge, hvor vi sammen spiller turneringer i forskellige shooters. Generelt er jeg meget glad for leg og spil, og er altid glad for at lære nye spil at kende.