Managefy version 1.4.3

Juniorlandsholdet

Juniorlandsholdet Dansk Padel forbund

Dansk Padel Forbund ønsker at samle danske unge talenter og udvikle dem. Padel juniorlandshold startede derfor i september 2019. Juniorlandsholdet består af 16 unge talentfulde drenge i alderen 12-18 år. Der er træning en gang om måneden, hvor drengene mødes sammen med træner Søren Ørding. Vi håber at starte et tilsvarende tilbud op til unge talentfulde piger, når der er grundlag for det.

Der er fokus på udvikling, men også en mulighed for at mødes med andre unge padel entusiaster og samles på tværs af landet.

Kom og vær med

Padel vokser i hele landet og heldigvis kommer der også flere dygtige ungdomsspillere. Der er stadig plads til flere unge talenter og vi vil gerne opfordre unge spillere til at stille op til turneringer. Der er mange turneringer med B og C rækker. Der er Junior DM som afholdes i Silkeborg den 24. oktober med U14, U16 og U18 rækker for både piger og drenge. Der er desuden DM for klubhold den 30. oktober, hvor der også er junior rækker. I november afholdes Junior Camp. Så der er gode muligheder for de unge at komme til at spille med jævnaldrende. Meld jer til og få en dejlig oplevelse, sammen med andre unge. I er også velkommen til at komme og se når juniorlandsholdet træner. De kommende samlinger fremgår af aktivitetskalenderen.

Første DM blev afholdt i 2019. Her ses Emil Lilleøre og Mathias Hviid.

Fremtiden for unge padel spillere

Der kommer flere unge padel spillere og forhåbentlig kan vi også snart samle de unge piger til træningssamling. Vi har et ønske om at de unge danske spillere kan deltage i internationale turneringer. I første omgang planlægger vi træningssamling med andre udenlandske juniorlandshold. Vi håber at kunne fastholde og udvikle de unge spillere og sikre en naturlig overgang til seniorlandsholdet.

Spørgsmål

Hvis I har spørgsmål, ønsker at komme og se en juniorlandstræning eller kender en rigtig dygtig spiller, som skal have mulighed for at prøvetræne med juniorlandsholdet, så kontakt juniorudvalget junior@danskpadelforbund.dk

2 reaktioner

  1. Vedrørende jeres opfordring omkring, at se hvordan Jeres juniortræning foregår, så er vores søn interesseret.
    Hvornår er det muligt at overvære en træning næste gang

    Med venlig hilsen

    Kristian Guldbæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Links i artiklen

Se også:

Se flere nyheder