Carlsberg Nordic Padel League

Dansk Padel Forbund har i tæt samarbejde med Carlsberg Nordic udviklet endnu et produkt på hylden til landets mange padelspillere.


Dansk Padel Forbund er stolte af at kunne præsentere vores nyeste initiativ – en divisionsinddelt par-liga for alle niveauer fordelt på landets fem regioner. Du kan altså spille med din faste makker mod andre i din region og dermed møde nye padel-bekendtskaber.
Divisionsinddelingen giver mulighed for at rykke op og ned, så vi bedst muligt sikrer så mange kampe som muligt på rette niveau.

Sekretariatschef i Dansk Padel Forbund, Kristoffer Jørgensen

Vi har længe været på jagt efter det oplagte supplement til vores store succes med Lunar Ligaen. Vi ved, at hovedparten af danske padelspillere konstant er på udkig efter den næste gode kamp, og med dette initiativ giver vi et fleksibelt tilbud til de mange spillere, som vil ud at møde nye padelmodstandere og søge den næste udfordring”
Deltagelse i Carlsberg Nordic Padel League kræver ingen spillerlicens – der skal blot oprettes en profil i MATCHi, som har leveret softwaren “Backhand Smash” til at administrere de forhåbentlig mange divisioner landet over. Når kampprogrammet offentliggøres efter endt tilmeldingsfrist, så bookes og afvikles kampene efter spillernes kalender. Naturligvis inden for de givne tidsrammer

Kristoffer Jørgensen

Vi er samtidig enormt stolte af at kunne tyvstarte et stort og omfangsrigt partnerskab med Carlsberg. Et samarbejde som for alvor søsættes fra årsskiftet og som vi kommer til at præsentere i detaljer på et senere tidspunkt. Dette er blot ét af mange spændende initiativer som Carlsberg støtter op om via Carlsberg Nordic og Carlsberg Sport. Alt sammen noget der er med til at højne aktivitetsniveauet i vores elskede sport.

Du finder detaljerede informationer om Carlsberg Nordic Padel League samt link til tilmelding: HER
Vi har ligeledes lavet en FAQ, som du finder: HER

TILMELDINGEN ER HERMED ÅBEN – JOIN THE PARTY

7 reaktioner

 1. Hej. I jeres FAQ skriver I, at “I herrerækken kan kvinder deltage, både som en mixed, men også som ren kvindedouble”. Betyder det, at der ikke kommer en decideret mix-række i 2, sæson, som der ellers var her i efteråret?

  Jeres link til tilmelding er i øvrigt til 1. sæson 🙂

 2. Hvornår/hvordan modtaget man sin præmie når man har vundet sin række?
  Vi har endnu ikke modtaget noget

 3. Hej
  Jeg deltager i stedet for Ditte Kim Andersen med Rikke Barrit, kan I hjælpe her?
  Mvh Lone Dalsgaard/Hjørring padelklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også:

Se flere nyheder