Bliv sponsor

Et sponsorat henvender sig til virksomheder som gerne vil associeres med Dansk Padel Forbund. Et sponsorat af Dansk Padel Forbund indebærer at virksomheden indgår i DPF’s forretningsnetværk og at DPF markedsfører virksomheden.
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller tanker i forbindelse med sponsorat til Dansk Padel Forbund.

Det får du for et sponsorat på 5.000 kr.:

  • Officiel sponsor for Dansk Padel Forbund i 12 måneder
  • Fremgår på forsiden samt evt. andre sider på vores hjemmeside, der også kan linke til din virksomhed.
  • Invitation til gratis venskabsturnering for vores sponsorer hvor dit firma kan stille et hold af 2 spillere 2 gange årligt. Den ene gang bliver Øst for Storebælt, den anden gang Vest for Storebælt, og du er velkommen til at stille hold begge steder.
  • Du får information om aktiviteter i Dansk Padel Forbund samtidig med vores foreningsmedlemmer.
  • Invitation en gang årligt til et samarbejdsmøde med bestyrelsen sammen med de øvrige sponsorer. Samarbejdsmødet bliver med efterfølgende bespisning.
  • Sponsors logo på vores roll-ups, som vi vil bruge til fotos ved kåring af alle officielle mesterskaber, og gerne adskillige andre mesterskaber. Ved pressemøder og andre aktiviteter vil vi så vidt muligt også bruge roll-ups. Vær opmærksom på, at vores roll-ups kun produceres en gang årligt, og hvis du ikke når det til første gang kommer du med på næste års roll-up.
  • Mulighed for at bruge Dansk Padel Forbunds logo som din samarbejdspartner / hvem du sponsorerer.
  • Men vigtigst af alt, så er du med til at sikre udbredelse af padelsporten i Danmark, som er Danmarks hurtigst voksende sportsgren, og det er der en grund til. Det er nemlig fantastisk at spille padel.

Vi håber du vil støtte op om Dansk Padel Forbund og på den måde være med til at skabe liv i padelsporten i Danmark.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller tanker i forbindelse med sponsorat af Dansk Padel Forbund. Kontakt gerne formand Kristoffer Jørgensen direkte her eller på mobil 2680 9760.

Hvis du har travlt, og er afklaret, så kan du enten bare sætte beløb ind på vores mobilepay 77505, eller på vores bankkonto: 7045 – 0001142346 (Sydbank), eller kommer pengene udefra, så på IBAN: DK5870450001142346. Så skal vi nok sørge for at opsætning og så videre i forhold til sponsoratet. Vi sender naturligvis en kvittering/faktura på sponsoratet.

Andre sider I denne kategori

Tag kontakt

Kristoffer Jørgensen

Sekretariatschef

Aktuelle nyheder

Kære spillere, kaptajner, klubber, centre og andre interesserede Dansk Padel Forbund vil gerne præsentere jer for Lunar Ligaen & . . .