Managefy version 1.4.3

Bliv eksklusiv partner

I 2023 lavede vi en ny sponsorstrategi. Den nye strategi har til formål at skabe et netværk af “eksklusiv partnere”. Det betyder at vi inden for en given branche udelukkende har én partner. 

Et sponsorat henvender sig til virksomheder som gerne vil associeres med Dansk Padel Forbund. Et sponsorat af Dansk Padel Forbund indebærer at virksomheden indgår i DPF’s sponsornetværk og at DPF markedsfører virksomheden

Vi tror på det langsigtede samarbejde og laver derfor primært

Hvad går sponsorkronerne til ?

Som eksklusiv partner bidrager virksomheden til udbredelse af padelsporten i Danmark. DPF arbejder kontinuerligt på at skabe de bedste rammer for udvikling af sporten og dermed kunne tilbyde de bedst tænkelige forhold til både klubber, kommercielle centre og den enkelte padel spiller i Danmark. 

Som eksklusiv partner får du:

Officiel sponsor for Dansk Padel Forbund 

Fremgår på forsiden af www.danskpadelforbund.dk samt evt. andre sider på vores hjemmeside, der bliver også linket til din virksomhed.

Du får information om aktiviteter i Dansk Padel Forbund samtidig med vores foreningsmedlemmer.

  • Sponsors logo på vores roll-ups, som vi vil bruge til fotos ved kåring af alle officielle mesterskaber, og gerne adskillige andre mesterskaber. Ved pressemøder og andre aktiviteter vil vi så vidt muligt også bruge roll-ups. 
  • Mulighed for at bruge Dansk Padel Forbunds logo som din samarbejdspartner / hvem du sponsorerer.
  • Produktion af professionel profilvideo, se eksempler her
  • Mulighed for deltagelse ved alle store turneringer og sponsorevents
  • Men vigtigst af alt, så er du med til at sikre udbredelse af padelsporten i Danmark, som er Danmarks hurtigst voksende sportsgren, og det er der en grund til. Det er nemlig fantastisk at spille padel.

Vi håber du vil støtte op om Dansk Padel Forbund og på den måde være med til at skabe liv i padelsporten i Danmark. Ønsker du en uforpligtende dialog, er du mere end velkommen til at kontakte Søren Heissel på telefon 4888 0064 eller via mail her.

Andre sider I denne kategori

Tag kontakt

Søren Heissel

Aktuelle nyheder

32 herre- og 16 kvindepar kæmpede fra fredag til søndag om de danske mesterskaber i padel i PadelPadel CPH . . .